23 de febrer concert: ¡UN CAMÍ DE MÚSICA!

L’associació de docents de Música de la Comunitat Valenciana, PROESO, amb al voltant de 100 intèrprets a l’escenari de l’Auditori Municipal de Paiporta, presenta el pròxim Dissabte 23 de febrer a les 19 hores el concert: “Un camí de Música engalanat amb pinzells” a benefici d’ASPANION (Associació de pares i mares de xiquets amb càncer).
Les entrades poden adquirir-se en https://entradium.com/ca/events/un-cami-de-musica amb un DONATIU de 5€. També es podran comprar a l’Auditori el mateix dia del Concert.
Amb un fantàstic PROGRAMA, les peces que interpretarem seran:
  • “Santiago Capitan Abencerraje” de Saül Gómez (Marxa mora).
  • “Pinos de Roma” de O.Respighi – Poema Simfònic en 4 moviments. Cada moviment retrata els pins de diferents parts de la ciutat de Roma al llarg del dia.
  • ‘Cuadros de una exposición” de M. Mussorgsky – Suite de peces inspirada en deu pintures i dibuixos inclosos en una exposició pòstuma del seu gran amic, l’artista i arquitecte Viktor Hartmann.

 

Per si aquest programa no fos suficient, durant la interpretació, les pintores Clara Alegre i Estela Lacasa realitzaran una interpretació d’aquestos “Cuadros de una exposición“.

Vos esperem!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últimes entrades al Bloc

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com