Sobre PROESO

 

L’associació PROESO està formada per docents de música que exerceixen als instituts, col·legis, escoles de música i conservatoris de la Comunitat Valenciana.

És una associació sense ànim de lucre, on convergeixen la qualitat de la interpretació i la pràctic a pedagògica i on es creu que l’alumnat i el públic valencià ha de conèixer i estimar allò que tant ens identifica com a poble: la música. I ho fa amb una formació tan definidora de la nostra idiosincràsia com és la banda de música.

És una banda de música innovadora, doncs cada membre prové de poblacions diferents i és docent en diferents centres de la Comunitat Valenciana.

PROESO s’ha convertit en l’espai idoni per a compartir i intercanviar experiències, opinions, propostes didàctiques… amb companys de la mateixa especialitat.

El nostre objectiu principal és el de construir i consolidar un Projecte musical intercentres, a partir de l’agrupació instrumental i coral PROESO i a partir d’un programa comú.

Alimentem la motivació del professorat mitjançant la participació dels nostres alumnes en la Coral i la dels docents en el Grup Instrumental PROESO i enriquim la seua formació en la seua doble faceta: com a instrumentista i com a professional docent, situació que ens fa portar la nostra activitat per tota la geografia valenciana.

A través dels concerts divulguem el repertori musical d’obres per a banda, entre les quals sempre donem a conèixer obres de compositors valencians en general i obres dels nostres companys de la banda en particular.

Cada programa de concert el prepara, assaja i dirigeix un dels professors del grup instrumental, que organitza una temporada musical anual.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com