AGRAÏMENTS PEL CONCERT “CANTEM PER MARTA I MARIA”

El passat divendres 16 de novembre ho tornàrem a fer!

A les 19.30h començà l’espectacle. PROESO amb tota la seua esplendor: un brillantíssim Grup Instrumental, una Coral formada per 300 alumnes i profes,  l’enèrgica direcció de Carlos Riera en el seu debut com a Director de PROESO, i dos solistes, Laura Marco i Diego Carrascosa, que ens regalaren moments meravellosos. En resum, una nit màgica. Omplirem l’Auditori i el vam alçar en peu per dues xiquetes, Marta i Maria Bernat, tornant a demostrar que el poder de la música no té límits. Les nostres melodies arribaren fins a Columbus (Ohio, EEUU) on Marta i Maria, junt als seus pares, pogueren gaudir d’alguns moments del concert a través de la infinitat de vídeos i imatges que els assistents els van fer arribar.

Des de PROESO volem agrair a totes aquelles persones i entitats que van fer possible que aquest concert fora una realitat. En primer lloc, donar les gràcies a l’Institut Valencià de Cultura i a Alfonso Ribes per cedir-nos les instal·lacions de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló així com tots els recursos, tant tècnics com humans, que posaren a la nostra disposició. Estem molt agraïts a Consolat de Mar i Carles Subiela per la cessió de l’instrumental de percussió que vam utilitzar en el concert. D’altra banda, volem agrair a les societats musicals de Benimodo, la Primitiva de Paiporta i Tres Forques el haver-nos deixat les seues instal·lacions per a fer els assajos, així com al CEIP Jaume I de Castelló per obrir-nos les portes per a realitzar una sessió de tècnica vocal. No ens oblidem de Toni Giménez, Juan Antonio Pérez, Carlos Riera i Ester Casanova, autors dels arranjaments de les cançons d’aquest concert i als quals estem molt agraïts. També volem donar les gràcies al CEFIRE Artísticoexpressiu pel suport formatiu al professorat participant. Agrair també a la Diputació de Castelló  la impressió de cartells, programes de mà i demés materials gràfics. Volem donar les gràcies als cicles formatius de TASOC, IS i ATENDE de l’IES Francesc Ribalta de Castelló per la gran feina d’organització i dinamització de gent, temps i espais que feren durant tot el dia. També agrair als Dimonis de la Plana la seua participació en el nostre concert a ritme de batucada. Finalment donar les gràcies a tots els centres participants, que amb el treball i esforç de docents i alumnes, ompliren de veus i llum l’escenari de l’Auditori. Moltes gràcies!

No podíem tancar aquest post sense nomenar a tota la gent que d’una manera o d’una altra va ser partícep d’aquest emotiu concert, tant de manera presencial com a través de la fila 0. A tots vosaltres… 10900 GRÀCIES! És una alegria poder compartir-vos que, amb la vostra col·laboració, es van recaptar 10900 € per a la causa de Marta i Maria! Tot un èxit!

Ens veiem en el pròxim concert!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últimes entrades al Bloc

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com