DISPONIBLES LES ENTRADES DEL CONCERT DEL 16 DE NOVEMBRE

El proper dia 16 de novembre a les 19:30 a l’Auditori de Castellò PROESO realitzarà un nou concert: “Cantem per Marta i Maria“.

Cantem per Marta i Maria” es tracta d’un concert solidari destinat a la causa de Marta i Maria Bernat, dos xiquetes de Castelló de 6 i 3 anys afectades pel Batten CLN6, una malaltia rara genètica neurodegenerativa.

En aquest concert, PROESO presenta una proposta molt atractiva pels més menuts de la casa fent un recorregut per algunes bandes sonores de pel.lícules d’animació que faran gaudir a tots els espectadors.

A més del Grup Instrumental i Coral PROESO, tindrem la sort de veure en acció a la gran veu de Diego Carrascosa (La Voz Kids 4) i Laura Marco.

Les entrades per aquest concert les podeu reservar per internet fins el dia 8 de novembre en la web deMarta y María CLN6“:

Accedeix a la reserva d’entrades >>

Per donar visibilitat a aquesta causa, PROESO ha llançat a través de les xarxes el: “Repte PROESO“. Una proposta de percussió corporal per reptar a dos amics per que aconsegueixin realitzar un ritme de percussió molt divertit.

VOS ESPEREM EL 16 DE NOVEMBRE!

 

PROESO llança un repte de "percussió corporal" en pro de la causa de Marta i Maria, dues xiquetes de Castelló afectades per la malaltia de Batten CLN6. ANIMA'T!! GI Proeso Marta y María CLN6 #retoproesopormartaymaría #repteproesopermartaimaria #challenge #reto #percusióncorporal Sergio Mallasén Quintana Juan Jose Macian #proeso16novembre

Gepostet von GI Proeso am Dienstag, 23. Oktober 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últimes entrades al Bloc

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com