PROESO contra els masclismes quotidians

Aquest matí, el Consell Escolar Valencià ha presentat un informe per treballar a l’aula contra els masclisme quotidians.

Aquesta acció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es commemora el pròxim dilluns, 25 de novembre, anima els centres docents a emprendre activitats de conscienciació i lluita contra el masclisme i en favor de la igualtat.

D’aquesta iniciativa s’ha fet partícip a PROESO, per promoure la participació activa de la dona en les diferents vessants de la música (compositora, instrumentista…). Junt a altres associacions musicals, PROESO promourà en els seus concerts la normalització de la dona en la música. Aquest fet el podrem veure plasmat en el pròxim concert del Conjunt Instrumental PROESO a Cullera.

El document elaborat pel Consell Escolar Valencià remarca la importància de treballar transversalment i de manera generalitzada la coeducació, per a poder, des de tots els àmbits, ajudar a millorar la societat i arribar a una vertadera igualtat, la qual cosa suposa mantindre actives les línies de col·laboració i coordinació amb la resta d’administracions públiques, agents socials i mitjans de comunicació per fer-la efectiva. Una vegada més PROESO, veu reflectits i recollits els valors que intenta mostrar i promure als seus projectes educatius amb un manifest com aquest.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últimes entrades al Bloc

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com